Wie zijn wij?

Tja, iemand moet een bedrijf starten….en dat was ik, in 2011. Ooit wilde ik naar een gerenomeerde modevakschool, maar omdat dat toen particulier onderwijs was, kon ik daar niet heen, te duur. Daarom deed ik de lerarenopleiding Textiele Werkvormen in Amsterdam en in de avonduren deed ik toch de modevakopleidingen costumière, coupeuse en lerares coupeuse. Na de studie heb ik gewerkt bij Marion en Ouders van Nu, maar ik wilde graag lesgeven en daarom deed ik deeltijd PABO om na een hele lange weg als leerkracht, adjunct-directeur, intern begeleider, directeur, interim directeur en NT2 docent, toch een eigen bedrijf te beginnen. Toch nog wat extra scholing gedaan bij Danckaerts: coupeuse, coupeuse lingerie en herenkleding en een masterclass bij de kleermaker: het herencolbert.

Ik werk samen met drie geweldige collega’s: Tineke Vos, Anke van der Voorn en Annemarie Vinken.
Tineke is lerares coupeuse, Annemarie is costumière en Anke heeft nog één examen te gaan. We hebben een fijne werksfeer in ons heerlijke pand, 260 m2! met mooie moderne machines, fijne stoffen en veel fournituren. Kom eens sfeer proeven, een proefles is gratis!
Tot ziens bij Fifty Ways!

Kitty Witmond