Naailes online: Basis 1

De modellen vind je onder het menu Modinette, dat zijn de lessen 1 t/m 12

Dit vond Ellen uit Utrecht van Basis 1 en 2:

“De afgelopen 2 jaar heb ik Basis 1 en 2 gevolgd bij Fifty Ways. Ik had al lessen elders en met veel rondstruinen op internet al aardig wat kennis opgedaan over naaitechnieken, maar aanpassen van patronen was nog onontgonnen terrein voor me.
Door de lessen heb ik ontzettend veel meer inzicht gekregen in hoe patronen inelkaar zitten en de projecten hebben me enorm geïnspireerd, bv om me eens te gaan verdiepen in het zelf tekenen van een broekpatroon, in allerlei varianten.
De worker-opdracht uit Basis 2 is een zelf getekende (cargo)broek geworden en wat zit-ie lekker!
Mijn meest recente project is een jas met voering, capuchon, een tunnel, rits met overslag en drukknopen.
Zonder de lessen van Fifty Ways zou ik er niet aan begonnen zijn!”